Waarom zou je het wel of niet doen?

Anale seks is niet alleen voor homo's, maar voor iedereen die op seksueel gebied eens wat anders uit wil proberen. In de anus, je poepgaatje, zitten veel zenuwen, en het kan opwindend zijn om daar
gestreelt, gelikt of gevingerd te worden, of zelfs gepenetreerd. Voor veel mensen is anale seks een beetje vies idee, want je gaat met je vinger of penis ergens naar binnen waar poep uit komt. Inderdaad moet je opletten met de hygiene, maar als je je daar overheen kan zetten en goede voorbereidingen doet voor anale seks kan het erg leuk zijn!

De anus is vreselijk rekbaar en er kanook best een penis in, maar niet voordat hij wat opgerekt en voorbereid is. Je partner of jij moet je vinger eerst flink in smeren met glijmiddel. Glijmiddel is beslist essentieel, maar dat leg ik straks uit. Ga vervolgens voorzichtig met een vinger naar binnen. De kringspieren moeten absoluut ontspannen zijn, zijn ze dat niet, stel je partner da
eerst wat gerust door om de anus heen te cirkelen, de randen te strelen, lichtjes naar binnen te gaan en dergelijke. Dan ga je met je vinger naar binnen en beweegt die voorzichtig, niet alte snel heen en weer. Luister naar je partners ademhaling of het pijn doet en vraag gewoon hoe het voelt, of het goed voelt, of het pijn doet.Dat wel doen hoor! Nogmaals, wees vreselijk royaal met het glijmiddel. Als dat goed gaat, probeer dan een wat dikkere vinger als de duim. Als dat ook goed gaat, kan je meerdere vingers proberen, hoe wel dat vaak wat onaangenamer is, want vingers geven niet meer, in tegenstelling tot penisen. Voor mannen is hier nog iets leuks, als je met je vinger een eind naar binnen bent, zou je daar iets ronds en glads moeten voelen. Het is nogal zoeken, maar dat is de prostaat, daar stevig overheen vrijven schijnt erg lekker te zijn! Je kan ook hier ophouden met je experimenten, want de volgende stap, is anale penetratie!

Glijmiddel

Glijmiddel is absoluut noodzakelijk voor anale seks. De anus scheidt van zichzelf geen vocht af, zoals de vagina, en is verder ook niet vochtig, zodat penetratie anders een pijnlijke aangelegenheid is, die ook scheurtjes en wondjes kan maken. Als je denkt dat je genoeg hebt gebruikt, doe dan nog wat meer. Het kan niet veel genoeg zijn. Merken zijn Sensilube, KYGelly of Hot Rubber Lubricant. Bij Sensilube krijg je een miezerig tubetje voor veel geld, hoewel die wel vrijwel overal verkrijgbaar is. KYGelly biedt je al stukken meer waar voor je geld, maar het goedkoopste en een hele grote tube is Hot Rubber Lubricant, te verkrijgen bij de meeste Body Shops in een blauw-witte tube.

Hoe kun je het doen?

Doe een rubbertje om, dat is noodzakelijk vanwege de hygiene. Er zitten altijd wel een paar kleine restjes poep daarbinnen, en die kunnen akelige infecties veroorzaken. Doe een heleboel glijmiddel op de penis en smeer het geheel ijverig in. Doe ook nog wat glijmiddel op de anus. Zet de top van de penis tegen de anus aan, en zorg dat de anus ontspannen is, druk voorzichtig door tot de eikel voorbij de kringspier is en wacht even met wat je doet en geef je vriend/vriendin de kans om even aan te passen en te wennen. Beweeg voorzichtig heen en weer, steeds dieper, tenzij er wordt aangegeven dat het niet prettig is, wat je wel af en toe even moet vragen, want je gaat al snel te diep, en in het begin kan de anus dat nog niet aan, omda thij nog niet genoeg opgerekt is. Gaandeweg zullen jullie merken dat het makkelijker gaat, en de gever zal dieper met minder weerstand naar binnen kunnen. En waarschijnlijk sneller klaarkomen ook, want de anus en aanverwanten is strakker dan de vagina.

Tot slot

Niet iedereen vind anale seks lekker, of het doet gewoon zeer, maar met de goede voorbereiding kan je een heel eind komen! En bij heterokoppels hoeft anale penetratie niet beperkt te blijven tot de vrouw, maar ook de man kan natuurlijk gestimuleerd worden met bijvoorbeeld een dildo.