Seks
Seks

Jongens kijken

Als we op school om moeten kleden voor gym of als ik jongens in het zwembad zie of in de zomer zonder shirtje op straat kijk ik altijd. Kijk niet naar meisjes. Is dat gek? Als ze naar mij kijken terwijl ik kijk schaam ik me best wel.... En is het gek dat ik het meest naar de billen kijk?

Van Timo (12) - Thursday, 28 June 2018 Reactie van Erjan lezen...
Seks
Seks

Dromen

Is het normaal als je ineens over seks gaat dromen? En dat je dan een natte plek hebt?

Van Anne (12) - Friday, 22 June 2018 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Oud

Hoe oud moet je zijn dat je mag vingeren?

Van Hanna (12) - Monday, 18 June 2018 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

stijve

Is het normaal dat je stijve tegen je buik zit ook als je staat? En is 13 cm normaal?

Van Anoniem (13) - Wednesday, 13 June 2018 Reactie van Erjan lezen...
Seks
Seks

Seks

Hoe gaat seks precies met alle details

Van Bonnie (11) - Friday, 1 June 2018 Reactie van Erjan lezen...
Seks
Seks

voorlichting

Is het raar als je voorlichting heb gekregen van je zus en niet van je vader?

Van Maarten (12) - Thursday, 31 May 2018 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Hormonen?

Hoi, ik ben Jessica, ben nog maar 13 maar zie er veel ouder uit en ze schatten mij ook altijd ouder. Ik hoef nog geen ID, maar heb er 1 omdat er vaak naar gevraagd wordt. Toen ik 8 was begon het al een beetje. Toen vond ik het helemaal niet leuk!!!! Toen ik 10 was, was ik al 1.80 lang, was al ongesteld en kreeg toen al schaamhaar. Ik ben nu 1.85 lang, maar ben niet dik of dun. Ben gewoon en ben sinds oktober niet meer gegroeid. Ben al 3 jaar met jongens bezig en heb nu een vriend van 19. Volgens de schoolarts ben ik te ver voor mijn leeftijd. Dat wisten mijn ouders en ik ook al... Maar hoe kan dat? Heb ik meer hormonen? Of waren die eerder?

Van Jessica (13) - Wednesday, 30 May 2018 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Clitoris

Hoi, ik ben Martina, ben 12 en ben hartsvriendin met Lucia en Alice. Zij zijn ook 12. We hebben onze kutjes vergeleken en ook gevoeld. Toen zij bij mij voelden werd ik nat en voelde super. Toen we bij Lucia voelden had ze het zelfde. Maar Alice vond het niet lekker voelen. Haar gaatje wel maar haar clitoris niet. Is er iets mis met haar kutje? En moet ze naar de huisarts? Dat durft ze niet!!!!

Van Martina (12) - Monday, 14 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Seks
Seks

Bloot gewoon

Hoi, ik ben Anna, ben een meisje van 14 en heb een vraag. Bij ons thuis is bloot gewoon. Ik zie mijn ouders en mijn broertje en zusje bloot en zij mij ook. Ik douche vaak met mijn vader omdat dat gewoon leuk is. Maar wat is daar gek aan? Ik ben zijn eigen dochter.... Dat mogen we toch gewoon zelf weten?

Van Anna (14) - Monday, 14 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Seks
Seks

Zonder slipje

Hoi, ik draag liever geen slipje omdat ik zonder veel prettiger vind. Ik draag alleen slipjes als ik ongesteld ben. Maar nu heb ik gehoord dat dat ongezond is. Klopt dit? Ik doe dagelijks wel een schone broek aan.

Van Bente (13) - Monday, 14 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Kies een Pagina