Seks
Seks

beffen

mijn vriend wil mij graag eens beffen maar ik vind het raar als hij dan zo dichtbij je vagina kan zien

hij vingert mij wel en ik trek hem af en we zoenen meer doen we niet

Van Anoniem (13) - Tuesday, 12 September 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

spiegel

ik heb een spiegeltje van mama gekregen zodat ik na het doucen kan kijken hoe ik er vanonder uit zie. Omdat ik puber zei ze. echt raar dat ze dat doet

en als ik vragen heb kan ik die altijd aan haar vragen

Van Janneke (12) - Wednesday, 6 September 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

klaarkomen

Is het normaal dat een jongen klaarkomt zonder dat je zijn penis aanraakt

hij deed zijn broek ook en hij begon meteen te spuiten

Van Anoniem (14) - Sunday, 3 September 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

omhoog

Waarom gaat een stijve piemel helemaal omhoog tegen zijn buik als hij een stijve krijgt en als hij gaat staan weer naar voren?

Van Jet (12) - Wednesday, 23 August 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Zelf naaktfoto's en filmpjes maken

Mag je van je zelf naaktfoto's en filmpjes maken?

Van Jesse (12) - Wednesday, 23 August 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Rijper door misbruik?

Hey, ben een meid van 14 en ben seksueel misbruikt door de vriend van mijn moeder en hij liet me ook door anderen misbruiken. Zij wist wat er gebeurde. Woon nu in een woonvorm voor jongeren. Gaat goed met me en heb er verder niets aan over gehouden. Ben nog wel gek op seks. Maar heb niets met jongens van mijn eigen leeftijd. Val gewoon op mannen. Komt dat door het misbruik?

Van Anlieke (14) - Wednesday, 23 August 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Is het gek?

Hoi, ik ben een meisje van 13 en heb een leuke broer van 14. Wij zijn thuis nudist en bloot is dus heel gewoon voor ons. Is het dan gek dat je als broer en zus ook interesse in elkaar krijgt?

Van Jolien (13) - Wednesday, 9 August 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Pik is dikker net voor ie klaarkomt

Hoi, ben een meid van 16 en was best wel vroeg met jongens en seks. Was 12 toen ik mijn eerste keer beleefde. Ben best wel jongensgek en er zijn nou gewoon heel veel leuke jongens..... Doe het wel safe. Safe is voor mij met condoom en als ik ze heel goed ken zonder en ben aan de pil. Ik voel het niet bij alle jongens, maar bij bepaalde jongens voel ik dat hun pik dikker wordt net voor ze klaar gaan komen. Heb gehoord dat het niet kan. Maar ik voel dat toch? Is het echt zo dat een pik dikker wordt? Of verbeeld ik me dat? En waarom hebben jongens een rand in hun zak? De ene rand is dikker dan de ander en bij de een valt het ook meer op dan bij de ander....

Van Cloë (16) - Thursday, 13 July 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Tweelingbroers niet helemaal gelijk

Hoi, ik ben Jonitta, ben een meid van 14. Heb twee broers van 15, zij zijn een 1 eïge tweeling. Bloot is bij ons thuis heel normaal en weet heel goed hoe zij er bloot uit zien wat ze ook van mij weten. Ze zijn even groot, even slank even zwaar. Iemand die hen niet kent ziet geen verschil. Maar Rick heeft een grotere piemel dan Martijn. Waarom is dat dan wel verschillend? Zelfs hun kontjes lijken op elkaar.......

En waarom moeten jongens altijd borsten voelen? Niet alleen mijn broers, maar ook het broertje van mijn vriendin, jongens op school.... Tieten zijn toch tieten?

Van Jonitta (14) - Thursday, 13 July 2017 Reactie van Bas lezen...
Seks
Seks

Raar

Ik heb voor het eerst seks gehad met mijn vriend maar toen ik thuis kwam wat mijn slip ineens onder de sperma!! Hoe kan dit??

Van Anoniem (15) - Sunday, 9 July 2017 Reactie van Erjan lezen...
Kies een Pagina