Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Leuk

Beste moderator,

Ik vind een meisje uit mijn klas erg leuk, maar we praten nooit. Mijn vriend vindt haar ook leuk (hij weet niet dat ik haar leuk vind) hoe zou ik het tegen haar moeten zeggen?.

Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Liefde

Hallo,

Ik had jullie al verteld van een jongen die ik leuk vond, wel we waren vrijdag op stap gegaan en een vriendin van mij was er ook bij. Ze had gevraagd aan die jongen of ik niets voor hem was en hij had geantwoord: 'bwa ze is wel heel leuk maar ze is een beetje jong'. Ik wist hier niets van en de dag erna begon hij te praten tegen mij op Facebook zoals vaak en hij zei uw vriendin vroeg gisteren of gij niks voor mij waart hoe komt ze daarbij, ik zei dat ik van niks wist. Maar het feit dat hij het wel nog aan mij vraagt is toch een teken dat hij nieuwsgierig was? En als hij nu niets moest voelen zou hij toch ook zo niet meer extra dingen aan mij gaan vragen en gewoon niet teveel meer tegen me zeggen? Wat denken jullie ervan? Jullie kunnen niet weten hoe hij zich voelt maar jullie hebben mss toch wel een idee?

Groetjes

Seks
Seks

Ziek?

Nu heb ik afgelopen week voor het eerst mijn vriendje gepijpt. 2 dagen later voelde ik me niet zo lekker (hoofdpij, zere keel en moeite met slikken) hoe groot is de kans dat je alleen van pijpen wat oploopt HIV of iets anders

Groetjes

Van Jessie (20) - Afgelopen vrijdag Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

probleem

Hallo,

Begin februari was t over met m'n flow, net nadat t over was praatte we nog wel en zo en ze wou goede vrienden blijven.

alleen ik was zo dom geweest om haar even hartstikkenleuk 4/5 weken nadat 't over was te verhalen dat mijn gevoel ook voor haar over is

(Die week daarvoor hadden we het erover en toen zei ze dat ze geen gevoelens meer had en ik nog wel beetje van die eentonige shit)

En eigenlijk al een beetje voor dat en nu zeker erna als we elkaar op school zien negeert ze me gewoon, ze doet alsof ze me niet ziet of ze loopt toevallig andere kant op. En ik probeer(de) wel steeds gedag te zeggen maarja dat faalde telkens.

maar omdat mijn laatste week echte school nog maar anderhalf week is en dan zie ik haar ook nooit meer wil ik niet met de gedachte van school afgaan van ja u snapt wel neem ik aan.

Zou ik het dan gewoon hierbij laten of zal ik gewoon tegen haar zegen dat het me spijt dat ik dat zo openlijk zei en niet 't iniatief nam om op haar af te lopen en f praten ofzo.

Whatsapp of bellen is zeker geen optie.

Hartelijk dank !

Van Dennis (16) - Afgelopen donderdag Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Kus op de wang

Ik heb nu een maand verkering met de jongen die ik heel leuk vind, maar we durven geen kus op de wang te geven. Hie zorg ik ervoor dat hij het ziet zitten, en ik ook?

Van Anoniem (12) - Afgelopen donderdag Reactie van Bas lezen...
Lichaam
Lichaam

RE: Erjan

Beste Erjan,

Ja, ik accepteer de lengte wel van mijn penis, maar ik was echt in de war en vroeg me af of dit allemaal tussen mijn oren zit, want ik zie hem als klein aan, maar als ik in de webcam kijk, ziet hij er een beetje groter uit en ik wou weten of dit aan de webcam kon liggen...

En ja, ik geniet van camseks, maar dat is iets wat veel mensen voor perverts vinden en ik heb dit ook heel vaak gedaan, dus dan voel ik mij ook slecht, wat vind jij hiervan?

Alvast bedankt

Van Snipez (18) - woensdag, 15 april 2015 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Probleem

Vandaag had ik gym en krijg ik ineens te horen dat ik meid via Snapchat een for heb gestuurd met de tekst 'Ik wil met je' Ze heeft er kennelijk ook screenshots van en die heeft ze laten zien.

Maar het punt is dat ik helemaal niks gestuurd ben. Veel anderen kijken mij nu schijf aan. Wat kan ik doen? Want ik vind dit nogal opmerkelijk en waarom zou ze dit doen?

Van Anoniem (15) - woensdag, 15 april 2015 Reactie van Sitah lezen...
Seks
Seks

foto's, vingeren en kontjes kijken

Hoihoi

Ben een meisje van Italiaans / Nederlandse komaf. En ben sinds me 3de model, eerst alleen kleren, later ondergoed, nu ook lingerie en bloot.... Waarom is het ene kinderporno en wat ik doe niet? Zijn best wel foto's bij waarop wel iets te zien is... En ben vaak bloot met vriendinnen. We vingeren eigelijk best wel vaak... Is dat meisje eigen? Of ben je dan bi? Ken namelijk ook een hele leuke jonge, ook model.... Hij is 14..... En echt beauty.... En onofficieel hebben we wel iets... Is het gek dat je kontjes kijkt? Kijk best vaak, vooral leuke jongens.... En vind me neefje vet grappig... Hij is 10 en vaak in z'n blootje. Waarom zitten jongens vaak aan hun piemel? Dat zie ik niet alleen bij me neefje maar ook bij me vriendje...

Groetjes Cira

Van Cira (13) - woensdag, 15 april 2015 Reactie van Sitah lezen...
Lichaam
Lichaam

kleine of grote piemel

Is een kleine of grote piemel erfelijk? ik ben 15, de mijne is slap 3 cm, stijf 11, mijn broertje is 13, die van hem is slap al 6 cm en stijf 17 cm. Onze papa heeft ook een vrij dikke.... Mijn broertje heeft ook veel meer body dan mij... En er is ook duidelijk verschil met klaarkomen, hij spuit veel, ik spuit een beetje. Een tweede keer op 1 dag heb ik een paar druppeltjes, hij spuit nog een keer.... Zie het niet als een probleem hoor, maar willen wel weten hoe dat zit...

Groeten

Van kleine piemel (15) - woensdag, 15 april 2015 Reactie van Sitah lezen...
Seks
Seks

Kontje (voor Sitah)

Hoihoi Sitah.

Wil ff vertellen hoe het gaat.... Woon al een paar maandjes bij Jarno en zijn ouders. Ben al wat ingelopen op me ondergewicht, Ben nog iets te licht voor me leeftijd. Gaat gewoon SUPER!!! School, tussen Jarno zijn ouders en mij, maar ook vooral tussen ons....

Jarno wilde nog steeds wachten met seks, maar ik wilde het graag. Sinds 2 weekjes neuken we.... Maar ik moet steeds naar de plee als we het doen. Hoe hebben gayacteurs dat???? Daar zie je nooit iets vies.....

En Jarno kan goed zijn zaadlozing sturen, dat kan ik niet. Hij hoeft maar net iets bij me te doen... dan kom ik al klaar.... Kun je dit leren? Of leer je dat automatisch?

Groetjes van Tim

Van Tim (13) - woensdag, 15 april 2015 Reactie van Sitah lezen...
Kies een Pagina