Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Hoe kan mijn moeder dat weten

Hoi, ik ben een meisje van 13 die iets verlegen overkomt. Maar sinds ik weet dat ik op meisjes val en ook dingen durf te doen voel ik mij een stuk verzekerder. Ben verliefd op een meisje uit mijn klas en zij is ook op mij. Als wij samen zijn doen we al veel dingetjes samen. Zij gebruikt vaak de steel van haar borstel in haar kutje en dat doen we nu ook met mijn borstel. Maar hoe kan mijn moeder dat weten? Zij kan niets hebben gezien!!! Ook niet dat ik dingen met mijn vriendin doe. 3 weken geleden begon mijn moeder ineens over zoenen, met je zelf spelen "of met een vriendinnetje" zei ze. Ik werd helemaal rood! Ze was niet boos en praatte heel rustig. Ze zei dat het beter was om iets te gebruiken wat er voor is gemaakt. Vorige week kreeg ik een vibrator van haar. Die gebruiken we nu ook maar onze borstels ook nog. Erg blij mee maar we snappen nog steeds niet hoe zij het weet....

Van Allike (13) - Tuesday, 24 March 2020 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Wijfies

Waarom blijf ik maar denken aan een meisje, op de fiets, in bed, noem maar op ik word er een beetje gek van

Van Lucas (15) - Thursday, 20 February 2020 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Ik vind iemand leuk:)

Hooii, ik vind een jongen leuk maar hij is zegmaar ver buiten mijn bereik, hij is best wel populair enzo en ik ben niet echt bijzonder populair ofzo (volgensmij weet hij niet eens wie ik ben) ook vallen de jongens tegenwoorden meer op lichaam en vorm enzo maar dat heb ik nog niet echt... wat moet ik doen?

Van Anoniem (13) - Friday, 17 January 2020 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Vreemd gaan

Kijk mijn vriendje dacht dat ik vreemd gegaan was met zijn best vriend dat zij een ander best vriend ik was boos op dat hij mij niet vertrouwd met zijn vrienden dus ik weet niet of ik het ga uit maken (hij is ook jonge dan ik ben 12 hij is 10)

Van Anoniem (12) - Friday, 6 December 2019 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

vraag

ik heb eigelijk 2 vragen al je een scheve penis hebt kan dat gevolgen hebben voor je "seks leven" later en mijn 2de vraag is als een jongen zijjn eigen sperma in zijn mond heeft en vervolgens doorslik is dat erg.

Van anoniem (14) - Friday, 6 December 2019 Reactie van Bas lezen...
Kies een Pagina