Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Hopeloos

Hoi. Ik heb maar 2 maanden een relatie gehad met een jongen via een datingsite. Hij heeft het 3 maanden geleden uitgemaakt via Whatsapp, omdat hij geen verliefde gevoelens meer voor mij had. Ik heb hem daarna nooit meer gezien of zijn stem gehoord. Hij had 3 dagen voordat het uitging gezegd dat ik niet bang moest zijn om hem kwijt te raken want hij hielt van mij. 3 dagen daarna was het dus uit. Hij vroeg de week ervoor ook of ik met hem mee naar Amerika wilde verhuizen als hij daar een baan aangeboden kreeg. Maarja het ging dus uit. Hij nam zn telefoon niet op en wilde niet praten. Langsgaan gaat lastig. Hij werkt fulltime en ik woon nog al een eindje bij hem vandaan. Zijn moeder spreek ik nog wel en die zegt dat hij geen relatie heeft en dat zelfs zij niet met hem kan praten. Ik haal steeds doemscenario's in mijn hoofd over wat er met hem aan de hand kan zijn. Is hij depressief? Zit hij aan de drugs? Heeft hij bindingsangst? Ik dacht dat ik hem wel zou vergeten na 3 maanden maar de wil om voor hem te vechten en hem terug te krijgen is steeds groter geworden. Wat kan ik doen? Moet ik een psycholoog inschakelen om hierover te praten? Of toch proberen om met hem te praten?

Van Anoniem (23) - Friday, 17 November 2017 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Voor schut gezet

Hey

Zit met een probleem. Ik heb al een jaar verkering, zij is ook 15. We zitten in de zelfde klas waar ze me flink voor schut heeft gezet. Ik ben lang nat geweest. Dat kwam doordat mijn blaas niet goed afgesloten werd waardoor ik met name in de nacht vaak nat was. Toen ik 12 was ben ik daar aan geopereerd en toen was het bedplassen ook over. We hadden het in de klas over zindelijk worden van kinderen. We hebben hier in de klas ook een langdurige bedplasser, zei zij in 1 keer, kijkend naar mij..... De klas lag dubbel van het lachen, ik schaamde me dood en een dag later een stel meiden.... moet de baby ook een schone pamper? Kom ik de klas binnen.... wat ruikt het hier ineens naar pis. Hé pissebed..... En nog meer zulke dingen. Ik heb me vandaag ziek gemeld. Zij heeft niets van zich laten horen. Ik wou dat ik het haar nooit had verteld. Maar ze vroeg hoe ik aan het litteken op mijn buik kom. Dus, toen heb ik dat verteld. Ik weet niet meer wat ik moet denken, wat ik moet doen. Waarom doet ze zo.... Ik twijfel nu ook of het nog wel echt is tussen ons.

Groeten Cedric

Van Cedric (15) - Thursday, 16 November 2017 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Seks

Hoe weet Je dat je oud genoeg bent voor seks?

Van Anoniem (15) - Friday, 10 November 2017 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Seks

Hoe weet Je dat je oud genoeg en klaar bent voor seks?

Van Anoniem (15) - Friday, 10 November 2017 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Spuitend klaarkomen

Hallo,

Mijn vraag: Geeft het meer kans om een vrouw te laten squirten als je een grote (dikke) penis hebt?

Ik was de afgelopen zomer samen met een wat oudere vrouw 26 jaar. We hadden zeer goeie seks en als we meer van elkaar ontdekten, begon ze ineens te spuiten als ze klaarkwam! Ze had dit nog nooit gehad! Het was behoorlijk wat vloeistof die ze dan tegen mij aanspoot en haar orgasmes waren erg heftig.

Mijn penis was de grootste die ze had gehad, en ze gaf meerder keren aan dat het door mijn pik kwam. Ze zei dat ze ergens vanbinnen zeer goed werd bevredigd en dat ze daar geen controle over had. Soms kon ik haar zelfs een paar keer achter elkaar zo laten klaarkomen.

Groetjes Axel

Van Axel (16) - Thursday, 9 November 2017 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Gym docent

Hey

Ik ben verliefd op mijn gym docent ik weet niet of het nou echt verliefd is maar ja ik zoel gewoon iets voor hem.

Het is begonnen toen ik in de 2e zat ik zit nu in de derde ik heb 2 jaar les van hem gehad maar nu niet meer en daardoor mis ik hem en ik weet niet wat ik moet doen want ik weet dat het niks gaat worden maar het ljkt me niet om me er over heen te zetten

Wat moet ik doen?

Van Floor (13) - Monday, 4 September 2017 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Zusje van een vriendin

Zit sinds een paar weken met een mega probleem. Ben op vakantie geweest met een vriendin, haar moeder, stiefvader en haar (half)zusje. Zij is 12. Mijn ouders hebben begin dit jaar een nieuw huis gekocht en daarom gingen wij dit jaar niet op vakantie. Ben op vakantie verliefd geworden op het zusje van mijn vriendin. Ze is mooi, lief, lekker!!!!! We sliepen met z'n 3tjes in een tentje. Ik sliep tussen hun in. Werd wakker en toen lag ze helemaal tegen me aan. Mijn vriendin is deze weken bij haar vader. Haar zusje stuurde me een berichtje of ik met haar wilde gaan zwemmen. En daar gebeurde het.... Mijn vriendin is gewoon een vriendin. Zij valt op jongens. Dat is het probleem ook niet. Maar hoe vertel ik haar dat ik op haar zusje ben en andersom? Weet niet hoe ze daar op reageert. Ze weet wel dat ik meiden leuk vind.

Van Fleur (14) - Friday, 25 August 2017 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Buurmeisje

Mijn buurmeisje van 8 ken ik al van baby af aan en ze komt ook sinds heel wat jaren elke dinsdag bij ons eten. Zo'n dinsdagavond verloopt meestal niet heel speciaal tot vorige week. Toen zaten we samen op de bank tv te kijken en omdat ze het koud had had ze een deken om. Tot op een gegeven moment ze aan mijn been begon te wrijven. In eerste instantie dacht ik er niet echt bij na en negeerde het ook, maar uit eindelijk ging ze steeds dichter in de buurt van mijn penis. Zover heb ik het niet laten komen en haalde haar hand weg. Maar vond het toch wel een beetje vreemd. Zou ik hier nog iets anders mee moeten doen of moet ik het zo laten? Zou een meisje van 8 al daadwerkelijk aan dat soort dingen denken?

Van Anoniem (19) - Thursday, 27 July 2017 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Ik ben verward

Ik ben al heel lang verliefd op een meisje maar als het om seks gaat voel ik mee (veel) meer aangetrokken tot het mannelijke geslacht. Hoe kan dit?

Van Anoniem (17) - Saturday, 8 July 2017 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

vlekken

ik was naar de wc geweest en nu heb ik ineens bruine vlekken in mijn onderbroek zitten ik heb toch niet iets erg?

Van Cindy (12) - Wednesday, 5 July 2017 Reactie van Erjan lezen...
Kies een Pagina