Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

meiden op turnen

was gisteren met jeugdsportkamp en er waren bij de meiden veel die turnen doen en ze waren bezig over dat zij sterke spieren hebben van te turnen en zo en ze waren hun spierballen aan het tonen en al

toen gingen al die meisjes tillen aan de kleine auto van een begeleider en ze kunnen die dus echt met de achtewielen van de grond tillen

maar dan nog gekker op het einde toen ging die begeleider in die auto en gingen ze met 12 meisjes touwtrekken tegen die auto en die konde die eerst tegehouden dan ging dat wiel van die auto zo met schokjes doordraaien en hoorde die motor zo echt een raar geluid maken en ondertussen die meisjes zo juichen en zo en op het laatst trokken ze die zelfs achteruit en toen sloeg de motor van die auto af en gingen die meiden juichen en zo

is dat raar dat ik dat zo sexy vond mijn piemel werd echt knal stijf ook als ze hun spieren tonen heb zelfs niks van spieren maar zou wel graag een vriendin hebben die spierballen heeft is dat normaal??

Van Anoniem (13) - Monday, 14 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Meer dan een vriend

Hoi Erjan.

Bedankt voor je antwoord.

Mijn vriend en ik hebben gepraat. Hij is altijd benieuwd of er nog leuke jongens zijn en zo kwam het ook op ons samen. Hij zei ook dat het laatste jaar voor hem ook anders voelt dan het was. Maar dat het voor hem ook moeilijk is omdat ik een jongen ben. Hij snapt ook dat ik meer zou willen. We hebben best wel goed gepraat en zat gewoon lekker bij hem. Hij weet dat ik het al met jongens heb gedaan en hij vindt het super dat ik m dat vertelt. Later zei hij.. je verlangt er echt naar hè. Toen ik ja ze, zei hij oke schatje maar ook dat we geen overhaaste dingen gaan doen. Ik kan best wel ff wachten maar ben ook blij dat hij het nu weet.

Groetjes van Merijn

Van Merijn (15) - Monday, 14 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Interesse

Is het vreemd als je broer en zus bent en elkaar al van jongs af aan bloot ziet later niet als broer en zus naar elkaar kijkt maar als jongen en meisje? Mijn broer is 15, ik 14.

Van Marije (14) - Monday, 14 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Meer dan een vriend

Hoi, ik ben Merijn, ben pas 15. Ik ben heel goed bevriend met een kennis van mijn ouders. Hij kent me al mijn hele leven. Mijn ouders hebben een drukke baan en uit school ging ik vaak naar hem toe, bleef er eten en als het moest slapen. Toen ik 12 was werd ik verliefd op een jongen. Kon er met hem goed over praten omdat hij op mannen valt. Het is heerlijk close tussen ons, we zien elkaar bloot en piemels en mijn kontje zijn net zo gewoon als de rest. Verder doen we niets met elkaar. Ik heb wel al ervaring met jongens. Soms denk ik ... Neuk me maar. Heb het nog nooit gezegd omdat ik onze band niet in gevaar wil brengen. Is het gek dat ik daar wel eens naar verlang? Ik weet dat hij van me houdt en dat hij nooit iets met zou doen wat ik niet wil.

Van Merijn (15) - Wednesday, 9 May 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Broer en zus

Hoi, wij zijn Tessa en Jurre (ik) wij zijn broer en zus, en 14 en 13 jaar oud. We zijn nudisten. Op school weten ze dat ook. Waarom vragen ze altijd of we ook seks hebben? We geven daar nooit antwoord op. En krijgen meisjes eerder schaamhaar dan jongens? Tessa was 11 toen het begon, ik heb nog niets.

Van Jurre en Tessa (13) - Wednesday, 25 April 2018 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Wat moet ik doen

Ik ben verliefd op mijn digitale vaardigheden lerares en kan me niet concentreren en ik heb al van alles opgezocht maar het helpt niet hoe moet ik nu verder?

Van Anoniem (13) - Thursday, 19 April 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

jongens

Ik ben sint kort verlieft op een jongen en heel veel van mijn vriendinnen zeggen dat hij mij leuk vind maar ik zelf twijfel nog wel een beetje want de ene keer doet hij heel gemeen tegen mij bij zijn vrienden en als de school uit is dat loopt hij met mij mee naar huis dus ik begrijp het niet zo goed hopelijk kunnen jullie mij helpen 😕

Van Anoniem (11) - Wednesday, 11 April 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Betekenissen over fixen

Wat betekent meisjes fixen

Van Angel (13) - Friday, 6 April 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Meids

Stel je voor een meid vind je leuk en ze loopt met haar vriendin en ze sjoot haar billen

Van Noah (14) - Wednesday, 4 April 2018 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Verliefd op de gymleraar

Hoi. Ik heb tot over mijn oren op de gymleraar. Hij is 30, een lekker ding en vrijgezel. Ik heb er op gelet dat als hij me helpt hij mijn kontje aanraakt. En dat zie ik nooit bij de rest. Hij was er vorig jaar als eerste bij toen ik dicht bij school een ongeluk kreeg. Hij kwam bij me in het ziekenhuis en thuis. En toen ik in december lekke band had bracht hij me en de fiets thuis. En we hadden een leuk gesprek. Ik weet dat het niet mag, leraar met een leerling, meerder en minderjarig etc. Maar kan het dat hij mij ook leuk vindt maar dat (nog) niet durft te zeggen om geen problemen te krijgen? Ik ben bijna 15 en hij zei dat hij zeker een gebakje van mij wil. Na het ongeluk kreeg ik een paar kaarten met "Lieve Loretta...." Ik zou het niet erg vinden dat hij ook op mij zou zijn.

Van Loretta (14) - Wednesday, 28 February 2018 Reactie van Bas lezen...
Kies een Pagina