Wat is versieren?

Versieren is en manier om dichter bij iemand in de buurt te komen die je leuk vind! Je voelt dan meer voor die persoon dan alleen vrienden!

Hoe kun je iemand versieren?

Versier iemand op de manier die bij je past, ben je een rustig persoon, spreek een keertje met iemand af, schrijf een briefje, praat een keer op school, of op een rustige plaats met hem of haar, en wees geen macho figuur en doe niet stoer. Het hangt er helemaal vanaf hoe je zelf bent, blijf gewoon jezelf. Hieronder staan een paar tips:

1. Geen stomme openingszinnen gebruiken! Zoiets is grappig, maar daar bereik je meestal alleen maar het tegenovergestelde mee van wat je wou.

2. Als hij of zij bijvoorbeeld voorbij je loopt, glimlach naar hem of haar of zeg gewoon hoi. Op die manier val je bij hem of haar op.

3. Probeer er achter te komen of iemand haar kent. Misschien heeft hij/zij leuke hobbies, die jou ook wel intresseren? Dan hebben jullie iets waarover jullie kunnen praten.

4. Heb eens een keertje het lef om op hem of haar af te stappen en begin een praatje met haar.
Vraag simpele vragen en toon intresse in hem of haar. Het begin is het moeilijkste, maar als je daar overheen bent, dan komt de rest vanzelf wel.

5. Als je hem of haar al een beetje kent, vraag haar dan eens een keertje of ze iets leuks met je wilt gaan doen (bijvoorbeeld naar de bioscoop).