Seks
Seks

seks

Beste sitah,

Ja ik weet in welke periode ik zit... Ben echt heel stom geweest.. Dan maar die twee weken afwachten.. Oh wat ben ik blij als ik ongesteld wordt! Iedergeval, wordt ik dat niet dan laat ik je het even weten.. Bedankt! Groetjes, wanhopig meisje ♡

Seks
Seks

seks

Hooii,

Ik stuur dit omdat ik er gewoon wakker van lig.. Ik heb vandaag seks gehad met mijn vriend, maar onveilig! En ik ben twee weken geleden ongesteld geweest dus ik zit in me vruchtbare periode geloof ik.. Hij is niet in mij klaargekomen, en ja ik weet in voorvocht zit ook sperma... Maar is er een grote kans dat ik zwanger ben? Dit is de eerste keer dat ik het onveilig heb gedaan, ik en me vriend die waren bezig en t kwam zo ver dat t uitkwam op seks.. Maar ik zit al heletijd te denken wat als ik zwanger ben? Ik ben pas 15! Zal ik wachten en kijken of ik over twee weekjes ongesteld ben of niet? En wat als ik maar niet ongesteld wordt? Welke stappen moet ik ondernemen? En wat als ik echt zwanger ben? Bestaat er geheimen abortus dus zonder dat mn ouders het te weten komen? Ik ben zo bang, weet niet wat ik moet doen als ik dadelijk zwanger ben.. Help! x Wanhopig meisje

Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Die ene jongen...

Hallo moderators,

Tijdens een opleiding waarin ik ben ingestroomd in eind November ben ik terecht gekomen in een hele leuke vriendengroep, het is bij hen dat ik mij voor het eerst écht op het gemak voel om ook mijzelf te kunnen zijn. Het was inmiddels mijn 10e kas ofzo, en in al die anderen ben ik vaak gepest, omdat ik anders was/dacht enzo, dus ik ben echt superblij met hen en de opleiding geweest e.d.

In deze vriendengroep was ook een jongen, (*note: "thuis" had ik een crush op iemand, en dat leek goed te gaan dus heb ik de vriendengroep en de klas verteld dat ik een vriend had, om zo proberen te voorkomen dat ik werd 'lastiggevallen'. achteraf superstom geweest.*) anyway, het was niet direct een liefde-op-het-eerste-gezicht-gevoel maar hij langzaam ben ik toch wel heel erg geïnteresseerd in hem worden... en dan niet per sé om hoe hij eruit zag, maar echt om die kleine momentjes, hoe hij dingen aanpakte, of oploste en deed, en hoe hij gewoon was, wat hem steeds aantrekkelijker maakte. (ahum: maakt.)

Echter durfde ik mijzelf hier niet in toe te geven, ik had iemand thuis en hij dacht dat ik echt al een vriend had.

Dit is in ongeveer twee maanden ontwikkeld en toen brak voor mij het noodlot aan: ik moest noodgedwongen wegens medische redenen (veroorzaakt door stress en druk in de thuissituatie.) moest ik dus stoppen met de opleiding, om mijzelf tijd te gunnen te herstellen.

Niet wetende of ik later terug zou komen op de opleiding of iets anders ging doen dacht ik echt dat ik ze nooit meer zou zien, gezien het een opleiding was, de enige in heel nederland, en dus de school relatief ver weg is etc. En in mijn achterhoofd dat ik mijzelf weer moest beschermen door de vriendengroep uit te sluiten voordat zij het bij mij zouden doen. (gezien dit vroeger aardig vaak is gebeurd, is dit bijna een automatische houding van mij geworden, ik werk hier hard aan.)

Een maand is verstreken, indicatoren die mij stress en druk gaven waren hersteld, maar toch was ik niet aan de beterende kant, er was dus nóg iets...

Langzaam ben ik erachter gekomen, 'wakker' geworden, dat die 'vriend' mij eigenlijk altijd kleineerde en onderdrukte. Als er een ruzie plaatsvond was ik altijd degene die fout zat, natuurlijk zit ik soms ook, maar hij had ook zijn momenten. Maar nee hoor, hij kon niets fout doen, ik was het altijd en ik moest mij altijd verontschuldigen... kortom, een no-go!

Na een tijdje is het mij gelukt hem 'de deur te wijzen' en prompt... binnen de minuut kreeg ik een berichtje van een vriendin uit de groep, ik werd uitgenodigd voor haar verjaardag. (zij wisten er natuurlijk nog niets vanaf, ik bedoel, 1minuut geleden... dat was het echt letterlijk.)

Ontzettend blij hiermee geweest, maar heb het uiteindelijk niet gedurfd erheen te gaan, bang dat ik uiteindelijk alsnog gekwetst zou raken.

Kort daarna (na het feestje en een week later) kreeg ik een uitnodiging om met hen allen te gaan zwemmen! Eerst had ik mijn twijfels maar ben uiteindelijk toch gegaan en het had niet beter kunnen verlopen!

Gecentreerd naar de jongen en mij was het superleuk, we konden leuk met elkaar lachen en daagden elkaar de hele tijd uit, en haalden flauwe grappen uit met elkaar en de rest. Zo nu en dan vroeg hij mij alleen, dan gingen we in het bubbelbad zitten of van de glijbaan etc.

Ik was en ben nog altijd niet helemaal beter en had die week nogal last van spontane bloedneuzen, op gegeven moment was dit dus ook raak tijdens het zwemmen. Ik ging naar de toiletten, ik had niemand er echt van gezegd, en ging dus alleen naar de toiletten tot het bloeden over was en kwam na 10minuten weer terug.

Hij en één van de andere jongens kwamen naar mij toelopen en die andere jongen vroeg hoe het ging en dergelijke. Ik zei dat het wel ging, maar dat ik wel even moest gaan zitten (licht gevoel in het hoofd als gevolg) ik zei tegen hen voor de grap dat ze wel verder mochten spelen (ik ben de oudste, dus ik mag dat zeggen. ;p ) Dit deed de andere jongen. Maar 'hij' niet, zonder een woord te zeggen kwam hij gewoon naast mij zitten. We hebben niets gezegd. Maar er hing ook niet zo'n sfeer dat dit moest, het was gewoon fijn, van elkaars aanwezigheid genieten.

Later op de dag had ik hem en een vriendin een lift gegeven naar huis, toen ik hem afzette zei hij dat ik de liefste was, maar op een speelse toon. (bedoelde hij daar wat mee?)

Het is een muziekopleiding en een aantal dagen later hadden ze een voorstelling, ik ben daar heen gegaan om hen te verrassen.

Na afloop kwam hij direct naar mij toe en hadden we een leuke chit-chat voordat ik werd meegetrokken door een andere vriendin. Later hebben we elkaar nog gezien tijdens een mini-afterparty. Soms leek het hier dat hij me volgde, dan ging ik naar de piano en was hij daar ineens ook te vinden. Dan was ik bij de stoelen en stond hij daar ook weer. Op het punt dat ik zou vertrekken, gaf ik een vriendin nog even een knuffel. Toen hij dit zag riep hij: ja nou moet ik je (mij) ook een knuffel geven hoor!" en toen pakte hij ons beiden vast, en aardig lang... waarop die vriendin zei: he, mij zie je morgen gewoon weer hoor!" en hij antwoordde: Ja, maar *mij* niet."

Intussen had ik het beste gevoel ter wereld. Ik was zelfs even vergeten dat al die andere mensen er waren op het moment dat hij mij knuffelde (dit was de eerste keer) ik had niet gedacht dat ik op die avond stress of druk in mij had, maar op het moment dat hij me knuffelde was alles weg (angst/druk/stress) behalve hij en ik. Ik kon ademhalen.

Ahum. lang verhaal sorry. maar ik denk dat sommige details van belang kunnen zijn.

Inmiddels is het twee en half week later en heb ik nog niets van hem gehoord. We praatten sowieso niet echt via social media, maar nu ik van mijzelf echt weet dat ik hem leuk vind, zou ik dat wel graag (een beetje) willen. Hoe zou ik dat kunnen aanpakken? Zonder hem van mij af te laten schrikken als een stalker ofzo. ;p

Morgen hebben ze weer een concert, ik ben van plan daarheen te gaan en weet dus zeker hem weer tegen te komen. Hoe kan ik hem op indirecte maar duidelijke manier laten zien dat ik wel meer wil? Dat ik hem nog beter wil leren kennen etc.?

En dan uiteindelijk, na dit verhaal, denken jullie dat hij mij leuk-leuk zou kunnen vinden? Of mij als gewone vriendin ziet? Hij is trouwens ook niet heel erg actief op social media qua liken of reageren op dingen, en zelfs niet als ik post dat ik vandaag ben geaccepteerd op dezelfde opleiding per september. (<-- waar ik superblij om ben!)

Ik vind het bytheway moeilijk om te geloven, überhaupt te dénken dat iemand mij leuk-leuk kan vinden, laat staan hem...

Ik hoop dat jullie mij verder op weg kunnen helpen, ik weet het ik ben al iets ouder, maar dit vrienden groepje betreft 17/18-jarigen dus ik hoopte dat jullie mij alsnog willen helpen.

Vriendelijke groetjes,

mij.

Van Anoniem (18) - Afgelopen donderdag Reactie van Sitah lezen...
Seks
Seks

gay?

Beste...,

Ik heb een lief en voel mij dus ook helemaal niet gay. Maar toch kijk ik soms naar gay porn. Op het moment zelf vindt ik het geil maar daarna schaam ik me voor mezelf. Alleen als ik geil sta denk ik aan gay,Dus vraag ik mij af ben ik nu hetero, bi of gay ?

Van asis (16) - woensdag, 25 maart 2015 Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Weer een stapje verder

Hey Sitah

Er zijn weer dingen gebeurd. Die leuke jongen heet Daivid. Hij vroeg mij vorige week of ik zaterdag met hem uit wilde en als ik wilde mocht ik bij hem slapen. Zijn ouders waren het weekend weg. Ik wilde het graag maar vond het ook spannend. Zaterdag had ik er buikpijn van.... Maar natuurlijk toch gegaan. Het was SUPER!!! En zeker wel gewone vriendjes geworden... Maar hij ging in zijn kamer bloot. Ik durfde dat niet... Hij zei er niets over. Mijn ouders zijn 8 dagen naar Gran Canaria. Dus, heb het huis voor me zelf en vanwege tentamens zijn de helft van onze lessen uitgevallen. Dus, tijd voor elkaar.... Vandaag vrij... Hij kwam gisteravond bij mij en al gevraagd of ie van voetbaltraining hier mocht douchen. Jaa, graag zelfs.... Weer twijfel of ik nu ook bloot moest... Buikpijn, wat ik altijd heb bij spanning..... Maar heb het wel gedaan.... Hij weet nu alles, dat ik verliefd op hem ben en zo. Ook dat ik seks heb gehad met een buurjongen. Hebben elkaar wel helemaal bloot bekeken en op een gegeven moment zaten we tegen elkaar aan... Verder is er nog niets gebeurd. Hij heeft nog niet gezegd of ie ook op mij is. Maar mag ik daar nu wel uit gaan? Mocht zijn navelpiercing voelen en hij zei dat het ook mooi in mijn buikje zou staan. Heb er wel eens over nagedacht, maar nu weet ik het zeker dat ik het wil. Mag je zelf bepalen welke je wilt?

XX Jerlin

Van Jerlin (15) - woensdag, 25 maart 2015 Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Alleen zijn oogappeltje?

Heye mods

ff een vraagje. ben op school best wel een leuk gastje, doe er niets opmerkelijks voor om me mooi te laten vinden... schaam me ook nergens voor en als ze iemand moeten hebben die bloot durft te gaan doe ik dat, want we zijn thuis nudist. sinds de eerste dag dat ik op deze school zit heb ik een hele goede band met Kayl, leraar nederlands en gym. mijn vader is vorig jaar plotseling overleden en daarna heb ik een paar keer een paniekaanval gehad, ook op school.... Kayl pakte me vast en bleef bij me tot ik weer helemaal rustig werd. nu gaat alles weer goed met me, maar heb nog steeds knuffelmomenten met Kayl. is het vreemd om te vragen of ik alleen zijn oogappeltje ben? Ik weet dat ie 29 is en geen relatie heeft.

Groetjes Jesse

Van Jesse (13) - woensdag, 25 maart 2015 Reactie van Bas lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

RE: wanhopig verliefd

Beste,

Dankuwel Sitah! Ik heb nog wel een vraagje, hoe zou ik me dan gedragen in de klas? Ik zie haar morgen terug (ik verwacht vandaag geen antwoord aangezien het al laat is) maar moet ik me dan normaal gedragen? Want ik gedroeg me de vorige keer expres anders en ik bleef stil...

Alvast bedankt

Van Snipez (18) - dinsdag, 24 maart 2015 Reactie van Sitah lezen...
Iets anders
Iets anders

mijn jongere broer

zag zondag men broer van 11 jaar boven rondlopen met alleen een slipje aan en verschoot van hoeveel hij al heeft in zen onderbroek

ik zei toen ja je bent al een ferme vent aan het worden zo te zien en wees om te lachen naar zijn slipje

hij toen met een big smile 'ja en ik kan al ook ze' ik dan domweg 'wat kan je al' waarop hij zei 'wel sperma spuiten'

ik ben toen met een rode kop naar beneden gegaan had beter niks gezegd denk ik :x

Maar is dat normaal voor een gastje van 11 jaar en is dat al echt sperma of gewoon wat vocht die er uit komt?

Van Anoniem (14) - maandag, 23 maart 2015 Reactie van Erjan lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Wanhopig verliefd

Beste,

Normaal vraag ik nooit een nummer van een meisje, maar in het begin van dit schooljaar, rond oktober heb ik het toch gedaan. Ik zie haar maar 2 uur in de week omdat we op verschillende blokken les hebben, maar ik vond haar zo speciaal en knap en tot mijn verbazing vroeg ik haar nummer (ik wist niet eens dat ik dat zou durven). Nu, we whatsapp'ten heel veel, dagelijks zelfs en we hadden altijd fantastische gesprekken. Onze gesprekken waren steeds intiemer aan het worden en we begonnen elkaar 2 kussende smileys te sturen voor het slapengaan of gewoon in het midden van het gesprek,... Ik begon haar zo leuk te vinden dat ik zelfs tijdens de lessen aan haar dacht en men hart altijd tekeer ging als ik naar de lessen Spaans ging (wanneer ik haar dus zag). Ik wou haar uitvragen maar was zelfs na maanden nog steeds de moed aan het verzamelen om het uiteindelijk te doen. Haar vriendin zei zelfs ook dat ik met hun moet rondhangen enzo, maar dat is er helaas niet van gekomen. Een paar weken zegt ze dat ze naar een fuif ging, toen ze terugkwam zei ze dat ze verliefd was geworden op een jongen die ze op een fuif had ontmoet en haar had gekust, ze hadden een relatie.

Dit was dus echt een slap in the face, ik voelde mij heel rot, zwak,.. Ze had eerder 2 relaties gehad waarvan allebei slecht geëindigt waren (door bedrog,..) en ze had die mannen ook op fuiven ontmoet en die hadden haar gewoon gekust, daardoor had ze dus die relatie. Bij haar vriend die ze nu heeft was dit ook zo. Ik snapte dit niet, ik was zo gekwetst dat ik haar (na het sturen van redelijk botte berichtjes waarin ik kortaf was,..) gewoon 2 weken genegeerd. Gedurende die 2 weken werd ik echt gek, ik was gewoon om elke dag met haar te sms'en en ik kon haar niet uit men hoofd zetten. Ik ben toen op een andere forum geweest en daar hadden ze me aangeraden om gewoon te zeggen wat ik voelde (ookal had ze een relatie). Ik voelde mij er niet goed bij aangezien ik de situatie awkward ging maken en zonder reden, maar uiteindelijk heb ik het toch gedaan. Ze zei 'sorry, ge had gevoelens voor mij?' en 'nu hebk u veel pijn gedaan :(' enzo,.. Ik zei dat het niet zo erg was, maar zoals verwacht zei ze dat ze ging 'slapen'. Dat was op 8 maart en ik heb er nog steeds niets van gehoord en heb ook zelf niet gestuurd.

Ik dacht dat ik haar wel uit mijn hoofd kon zetten, maar dat is dus niet. Ik weet niet wat ik moet doen. Kunnen jullie misschien helpen en/of tips geven... (de mensen op het andere forum zeiden dat ik te lang had gedaan om een band te creëeren en dat ze daarom interesse verloor,...) Maar aangezien hun advies in mijn gezicht is ontploft ga ik in het vervolg toch maar naar hier voor advies, want dat is hier nog niet gebeurd.

Alvast bedankt

(en sorry voor de boterham)

Van Snipez (18) - maandag, 23 maart 2015 Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Helpen

Mijn vriendin en Een jongen uit de zijn verliefd op elkaar maar weten dat niet van elkaar hoe kunnen. We ze koppelen

Van Anoniem (11) - vrijdag, 20 maart 2015 Reactie van Erjan lezen...
Kies een Pagina