Seks
Seks

aftrekken

Ik heb afgetrokken en ik ben 12 maar het was heel vertrouwd en heb er helemaal geen spijt van die jongen was al 2 jaar mijn vriendje

Seks
Seks

condoom

Maar als het een is uit een automaat zit er dan ook een bijsluiter bij?

Grt jens

Seks
Seks

anticonceptie

Dag....

Ik en mn vriendin willen graag seks en zijn er ook echt klaar voor maar ik zit er toch een beetje mee in Om een condoom aan te doen zelf ben ik bang dat het niet gaar lukken ofdat ik hem niet goed ga aanhebben daarom vraag ik hier wat raad voor

In iedergeval al bedankt en ik weet dat het wat laat komt maar de geupdate site is beter dan de vorige

Grt jens

Iets anders
Iets anders

Sitah was toch gestopt?

Wat is de reden dat je treug bent gegaan.

Ik weet nog goed dat je een bericht plaatste dat je stopte.

Vondt ik best wel jammer.

Maar vertel het is.

Waarom ben je toch treug bij leerlingen.com?

Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Leuk

Beste moderator,

Ik vind een meisje uit mijn klas erg leuk, maar we praten nooit. Mijn vriend vindt haar ook leuk (hij weet niet dat ik haar leuk vind) hoe zou ik het tegen haar moeten zeggen?.

Van Anoniem (15) - Afgelopen zondag Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Liefde

Hallo,

Ik had jullie al verteld van een jongen die ik leuk vond, wel we waren vrijdag op stap gegaan en een vriendin van mij was er ook bij. Ze had gevraagd aan die jongen of ik niets voor hem was en hij had geantwoord: 'bwa ze is wel heel leuk maar ze is een beetje jong'. Ik wist hier niets van en de dag erna begon hij te praten tegen mij op Facebook zoals vaak en hij zei uw vriendin vroeg gisteren of gij niks voor mij waart hoe komt ze daarbij, ik zei dat ik van niks wist. Maar het feit dat hij het wel nog aan mij vraagt is toch een teken dat hij nieuwsgierig was? En als hij nu niets moest voelen zou hij toch ook zo niet meer extra dingen aan mij gaan vragen en gewoon niet teveel meer tegen me zeggen? Wat denken jullie ervan? Jullie kunnen niet weten hoe hij zich voelt maar jullie hebben mss toch wel een idee?

Groetjes

Van Lala (18) - Afgelopen zondag Reactie van Sitah lezen...
Seks
Seks

Ziek?

Nu heb ik afgelopen week voor het eerst mijn vriendje gepijpt. 2 dagen later voelde ik me niet zo lekker (hoofdpij, zere keel en moeite met slikken) hoe groot is de kans dat je alleen van pijpen wat oploopt HIV of iets anders

Groetjes

Van Jessie (20) - vrijdag, 17 april 2015 Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

probleem

Hallo,

Begin februari was t over met m'n flow, net nadat t over was praatte we nog wel en zo en ze wou goede vrienden blijven.

alleen ik was zo dom geweest om haar even hartstikkenleuk 4/5 weken nadat 't over was te verhalen dat mijn gevoel ook voor haar over is

(Die week daarvoor hadden we het erover en toen zei ze dat ze geen gevoelens meer had en ik nog wel beetje van die eentonige shit)

En eigenlijk al een beetje voor dat en nu zeker erna als we elkaar op school zien negeert ze me gewoon, ze doet alsof ze me niet ziet of ze loopt toevallig andere kant op. En ik probeer(de) wel steeds gedag te zeggen maarja dat faalde telkens.

maar omdat mijn laatste week echte school nog maar anderhalf week is en dan zie ik haar ook nooit meer wil ik niet met de gedachte van school afgaan van ja u snapt wel neem ik aan.

Zou ik het dan gewoon hierbij laten of zal ik gewoon tegen haar zegen dat het me spijt dat ik dat zo openlijk zei en niet 't iniatief nam om op haar af te lopen en f praten ofzo.

Whatsapp of bellen is zeker geen optie.

Hartelijk dank !

Van Dennis (16) - donderdag, 16 april 2015 Reactie van Sitah lezen...
Liefde & Relaties
Liefde & Relaties

Kus op de wang

Ik heb nu een maand verkering met de jongen die ik heel leuk vind, maar we durven geen kus op de wang te geven. Hie zorg ik ervoor dat hij het ziet zitten, en ik ook?

Van Anoniem (12) - donderdag, 16 april 2015 Reactie van Bas lezen...
Lichaam
Lichaam

RE: Erjan

Beste Erjan,

Ja, ik accepteer de lengte wel van mijn penis, maar ik was echt in de war en vroeg me af of dit allemaal tussen mijn oren zit, want ik zie hem als klein aan, maar als ik in de webcam kijk, ziet hij er een beetje groter uit en ik wou weten of dit aan de webcam kon liggen...

En ja, ik geniet van camseks, maar dat is iets wat veel mensen voor perverts vinden en ik heb dit ook heel vaak gedaan, dus dan voel ik mij ook slecht, wat vind jij hiervan?

Alvast bedankt

Van Snipez (18) - woensdag, 15 april 2015 Reactie van Erjan lezen...
Kies een Pagina