Liefde & Relaties
Vraag van Benno (20)

Falen

17 February, 2018  |  Liefde & Relaties  

Hallo,

Ik heb een probleem. De laatste paar keer dat ik met een meisje naar bed ben geweest had ik vaak het probleem dat mijn pik net voor de seks slap werd, als het vervolgens wel lukt is dat op halve kracht en kom ik vaak nog snel klaar zonder dat ik echt het idee heb dat we seks hebben gehad (immers met een half slappe die je erin moet frommelen is niet echt het juiste gevoel).

Ik ben geen homo, daar ga je toch aan denken als het een paar keer gebeurd. Toch wordt ik echt opgewonden van vrouwen en vind ik vaginale seks met afstand het beste. Tevens moet ik er echt niet aan denken iets met een man te doen. Laatst heb ik een keer speed gebruikt en seks gehad, wat echt perfect ging omdat ik niet klaar kwam en wel hard bleef. Maar om nou voor iedere keer seks speed te nemen lijkt me ook niet echt de bedoeling.

Wat is er aan de hand? Ik merk dat ik wel geil ben voordat we het bed in duiken, en ook in bed wil ik natuurlijk niks liever dan gewoon seks hebben, maar dit gaat dus vaak dramatisch. Hoe houd ik het langer vol en belangrijker, hoe kan het dat mijn pik vaak slap wordt net voor de seks?

Graag tips!