Liefde & Relaties
Vraag van Ward (14)

Vindt ze me leuk?

17 February, 2018  |  Liefde & Relaties  

Ik ben al een tijdje verliefd op iemand uit mijn klas, maar ik weet niet of ze mij ook leuk vind. Ik heb het haar al vertelt en ze zei dat ze mij ook leuk vond. Helaas is dit al een jaar geleden.

Ik had gister een anonieme valentijnsraadsel gegeven. Natuurlijk waren haar vriendinnen nieuwsgierig en kwamen achter het antwoord. Later die dag legde ik haar uit waarom ik het stuurde. Het had 2 redenen. Reden 1. Ze had mij vorig jaar heel goed geholpen tijdens mijn depressie en we hadden redelijk wat contact, maar het contact was via de telefoon terwijl we gameden en buiten dat was het appen. Reden 2. De tweede reden was omdat ik haar nog leuk vond.

Het ging voornamelijk over reden 1., maar ze vatte het volgensmij ook als het liefde gedeelte op (een vriend van mij had het hartje op de kaart toegevoegd). Vandaag (de dag na Valentijn) moesten we beiden een presentatie voor biologie houden. Ik had de dag van tevoren met de docent overlegt dat mijn presentatie kon worden verplaatst, omdat mijn laptop was kapot gegaan en daar stonden alle gegevens op. Zij wist dat nog niet en hoorde het net voor haar presentatie. Direct daarna keek ze geforceerd nep boos naar mij door haar ogen een beetje dicht te knijpen. Ze probeerde ook met haar mond hoeken boos te kijken, maar ze ging glimlachen dus dat leek wel heel verdacht. Dus deed ik dat terug en we moesten toen beide lachen.

Ik weet dus niet of ze mij leuk vindt. Een vriend van mij (de gene die ook de hartjes op de kaart zette) viel het ook op. Hij denkt van wel, maar ik weet het niet zo zeker. Dus ik hoopte dat iemand tips heeft of hier iets van weet. Ik hoop dat ik het duidelijk heb verteld en dat dit de goede plek is om deze vraag te stellen.