Liefde & Relaties
Vraag van Stoffel (18)

13, Verliefd, Belgie, Internet, Emotioneel-geholpe

3 December, 2017  |  Liefde & Relaties  

Heydaar, poeh hey, dat is lang geleden.

Zit sitah hier nog?

wou ik ff weten want ze heeft het lang gedaan en was wel benieuwd of ze er nog was.

maargoed.

Maakt niet uit wie reageert, miss iemand die me het meeste begrijpt mag wel reageren haha en vraagje voor degene die antwoord: Heb je zelf al ooit iets als een internet relatie gehad? of via msn je weet hoe het gaat :P

Zoja, hoe is het verlopen.

Het Verhaal:

Hey, ik ben stoffel (18) niet me echte naam natuurlijk maar oke.

En ik zit namelijk met een probleemje..

Naja, probleemje, voor mij wel.

Het zit zegmaar zo.

Ik zat is een keer op een Virtueel spelletje genaamd Leethotel, is rip-off van habbo hotel voor als je het nog niet wist.

Ik ben al lid sinds 2012, en kwam af en toe wel is online.

op een gegeven moment kom ik Shelsy tegen.. we raakten aan de praat, en het klikte wel.. we *kusten* Virtueel dan... klinkt heel stom maar je moet iets als de ene in België woont en de andere in nederland en het onmogelijk is om elkaar te bereiken..

Affijn, het klikte wel, allemaal hardstikke top..

We hielden van elkaar, we praate steeds meer met elkaar en zo praten we wel elke dag wel met elkaar..

Maar.. er kwam een hoogtepunt, in onze klik, Ik gaf der altijd aandacht, ik was der altijd voor der, maar op een of andere manier, wou ze nogmeer aandacht van me, wat deed ze hoor ik je zeggen? ze heeft 4x gezegd ''ik ga zm plegen'' de eerste 3x breekt het me f*cking erg, ik heb er zelfs om moeten janken... de andere laatste x Doet het me ook wel wat, maar niet zoveel als eerst..

ik was er kapot van...

plus het feit, dat ik der op aansprak van wtf ben je allemaal aan het doen, je speelt met me gevoelens, toen kreeg ik haar moeder aan de lijn en zei ze: kan je dat niet doen bij iemand van je eigen leeftijd..

dus ik zo van: Pardon? ze is 16, en toen zei der moeder van Allee, nee, ze is 12 wat denkt gij? toen dacht ik van.. WAT dit meen je niet.. ze is 12...

ik ben 17, dit kan ik niet maken, maar ze deed het omdat ze dacht dat ik anders afgehaakt was, en miss had ze wel gelijk.. (nu heb ik het over het liegen van der leeftijd, niet dat zm gebeuren) maar weetje wat het is, ik heb altijd gedacht dat ze 16 was, en zo zag ze er ook uit..dus ik vergat verlieverlee dat ze 12 was en ging vedder in me hoofd dat ze 16 was...

Affijn, naderhand heeft ze me geblokt na alles, en sinds ze me geblokt had, dacht ik nog bijna elke dag aan der..

ik zat nogsteeds met feelings, met Irritatie over die zm zogenaamde pogingen, dus wat heb ik gedaan, ik heb een vriend gevraagt ofdat hij der wou appen zovan yo whatsupp, leef je uberhaupt nog? en jahoor ze reageerde terug. daarna heb ik een groep aangemaakt met ammel mensen, en haar derin gedropt en daarin alle Frustraties rondom de maanden erin gepropt (ik had ander nummer dus ze wist niet dat ik het was, maar ze had het al snel door)

ze stuurde mij een berichtje en we hebben gepraat..

na zoveel maanden.. ik zat nogsteeds met die feelings, zij wss wat minder, we praate weer op de manier zoals we eerst deden, soort vaan roleplayend zegmaar. ook seksueel, maar, na 4 dagen zei ze tegen me dat ze opnieuw wilt beginnen, maar als vrienden, ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden dan van haar, en het doet zoveel pijn dat ik haar me liefde voor haar niet meer delen kan, ik heb der altijd geholpen met alles..

en dan wordt je aan de straat gezet als grof vuil, wat moet ik doen, moet ik het nogmaals proberen om haar te veroveren? Moet ik gwn naar een ander zoeken?

Moet ik gwn vrienden blijven.. want ik blijf maar steeds om der geven en aan der denken...

en ze wilt ook niet meer bellen met me, met niemand niet zegt ze...

Ik mis der stem enzov...

ik mag ook geen dingen meer screenen van der, wat voor lieve dingen ze ooit tegen me gezegd heeft..

Foto's van haar mag ik niet meer bewaren want ''ze is me vriendin niet''

Chats moet ik verwijderen van wat ze ooit tegen me gezegd heeft via Whatsapp..

En gister Waren we weer op het spel zegmaar, en ze ging verlieverlee zelf tegen mij roleplayen.. en ik ging ermee in, de volgende dag zegt ze dat ze 0 feelings heeft, en gister wel allemaal flirtend tegen me toen enzov...

Wat moet ik doen, ik ben ter einde raad en bang weer dezelfde fout te maken bij een ander...

Ik wil haar gewoon, verdorie, ik zeg eerlijk, ik kreeg toen ook gwn een stijve, en ik krijg zat andere foto's binnen van andere en daar krijg ik niet meteen een stijve van.. Volgens mij is dat gewoon echt een teken dat ik echt heel veel van der hou... want als ik alleen spontaan een stijve krijg van haar, dan weten we het zeker, ofniet. hahaha..

zucht..

ik voel me zo klote over gister, ben ik dan echt zo'n slecht mens?

ik uit me gevoelens tegenover haar, ze gaat erop in, en de dag erna stamp ze nog ff goed erin dat de feelings gone zijn, die ze vroeger had.. dus alles wat ze vroeger zei gelde niet meer wat ik screende..

ik voelde me gister zo geweldig, om dat weer te mogen ervaren met haar, want ik miste haar zo verdomd erg, het close zijnde... en toen BOEM! dat..

Help me, ik weet het ammel niet meer.

- Stoffel.