Wat is vingeren?

Vingeren is het strelen van de vagina van een vrouw met je vingers. Vrouwen doen dit zelf om te masturberen, net zoals jongens zich aftrekken. Mannen doen dit bij vrouwen om ze opgewonden te maken als een vorm van voorspel.

Hoe kun je het beste vingeren?

Als je een meisje bent en je jezelf wilt vingeren is het kun je het beste een paar verschillende manieren toe passen om te kijken welke het beste voor je werkt. Je kunt heen en weer langs je clitoris wrijven, terwijl je een vinger naar binnen brengt. Je kunt ook alleen heen en weer wrijven langs je clitoris. Als je je clitoris direct aanraakt zul je wel een stimulatie ervaren, maar die is bij de meeste vrouwen te heftig. Daarom hun je beter het gebied om de clitoris heen stimuleren.

Er wordt vaak vergeten dat er bij het vingeren vooral geconcentreerd moet worden op de clitoris. Net als met sex ervaart een vrouw weinig, als je alleen een vinger bij haar naar binnen brengt en deze op en neer beweegt.

De manier waarop een vrouw het lekkerste klaarkomt, is als haar clitoris gestimuleerd wordt en er zich iets in haar vagina bevind.

De beste manier om een meisje te vingeren is van boven af. Je legt je hand als een soort kommetje op haar vagina. Je kunt op die manier een of twee vingers bij haar naar binnen brengen. Als je, je vingers dan in en uit haar vagina beweegt gaat je hele hand heen en weer. Doordat je hand als een kommetje gevormd is, gaat de onderkant van je hand langs haar clitoris. Deze beweging biedt stimulatie aan de clitoris door het heen en weer wrijven.