Wat houdt de eerste keer seks in?

Je begint dan eerst rustig met zoenen en stelen. Dan kan hij je vingeren of jij kan hem aftrekken. Wanneer je dan met hem echt wilt vrijen (seks hebben), kan je aan hem vragen of je het condoom om mag doen! (hoe dat moet lees je op de verpakking) De eerste keer seks kan heerlijk zijn, maar ook tegenvallen. Vrijen wil zeggen dat een jongen met zijn stijve penis de vagina binnen gaat. Als de penis in en uit de vagina glijdt, raken beiden opgewonden. Maar dat is alleen het geval als het meisje al opgewonden is en haar vagina nat is.

Vergeet nooit voorbehoedsmiddelen te gebruiken! Gebruik een condoom of de pil, want zonder deze dingen is de kans groot dat het meisje zwanger zal raken!

Hoe voelt de eerste keer seks?

De eerste keer seks kan heerlijk zijn, maar ook tegenvallen. Doe het pas als je elkaar vertrouwt en doen het bij iemand bij wie je op je gemak bent. Begin er pas aan als je er beide naar verlangt. Voor mannen doet het geen pijn, voor vrouwen soms. Als je dingen als zoenen, vingeren, aftrekken, beffen en pijpen hebt ervaren, dan kun je beter met elkaars lichaam omgaan en dat is ook nog eens erg leuk. Vrijen is een logische volgende stap. De eerste keer is altijd een beetje puzzelen. Je kan zenuwachtig worden over je eigen lichaam, of je krijgt hem er niet goed in, of het lukt de eerste keer gewoon niet goed, of het is voor een van de 2 niet zo prettig. Dat maakt bij de eerste keer allemaal nog niet zo uit. Je kunt het later altijd nog eens proberen. Dan weet je wat je wel of niet lekker is, zodat het voor beide volgende keer al veel lekkerder is. Je hoeft je echt niet te schamen als het de eerste keer niet goed wil lukken!